Udgivet tor d. 13. maj 2021, kl. 00:15
Hjælp os med at begrænse smittespredning af coronavirus

Opdateret 23. juni 2021

For at forhindre smittespredning af coronavirus gælder en række forholdsregler i Vor Frue Kirke, som du kan læse mere om nedenfor. Vi henviser desuden til at alle tager hensyn til hinanden og følger personalets anvisninger i kirken.

I øjeblikket er kirkelige handlinger og aktiviteter i Vor Frue Kirke reduceret. Hold øje med vores kalender for opdateret program.

Kirkekontoret er lukket for personligt fremmøde, men kan kontaktes via e-mail og telefon inden for normal åbningstid. Der er stadig mulighed for personligt fremmøde efter forudgående aftale.


Forholdsregler ved kirkelige handlinger (gudstjenester, vespere, mm.)

1) Du skal ikke længere bruge mundbind i kirken.

2) Kirkegængere skal sætte sig/holde 1 meters afstand til hinanden. Det samme gælder for personale. Personer, der til dagligt er i tæt kontakt, f.eks. medlemmer af den samme husstand, kan sidde med normal afstand til hinanden.

3) Kirkegængere må igen synge med under gudstjenester og andre kirkelige handlinger, men her gælder afstandskravet på 2 meter

4) Brug håndsprit, når du kommer og går.

5) Til nadver (under gudstjenester og fredagsaltergang) vil der blive taget en række forholdsregler. Følg personale og præstens anvisninger i kirken.  

6) Der er ingen adgang for personer med symptomer på sygdom med coronavirus, som i stedet opfordres til at isolere sig i hjemmet og kontakte egen læge. Læs mere på www.coronasmitte.dk

Følg desuden altid personalets anvisninger og hjælp os med at passe på hinanden.


CORONAPAS + ID

Ved besøg i kirkens museum og til koncerter skal du vise gyldigt coronapas for at komme ind. Vi opfordrer alle til at have coronapas og ID klar i døren og til at komme i god tid. 

Et coronapas er dit bevis på, at du opfylder en af følgende tre betingelser:

- At du enten er vaccineret 1. gang for mere end 14 dage siden eller færdigvaccineret for covid-19.

- At du har været smittet med covid-19 inden for de seneste 240 dage.

- At du er testet negativ for covid-19 inden for de seneste 72 timer.


Kontakt kirkens præster eller en kirke- og kulturmedarbejder

Du er altid velkommen til at kontakte en af kirkens præster eller en af vores kirke- og kulturmedarbejdere, som står til rådighed for samtaler, mm. Skriv eller ring til: 

Kontaktoplysninger på kirkens præster - klik her

Susanne Torgard
Kirke- og kulturmedarbejder
Tlf. 61 61 62 20
E-mail: susanne@domkirken.dk

Lotte Schriver
Kirke- og kulturmedarbejder
Tlf. 61 61 62 26
E-mail: lotte@domkirken.dk

Kategorier Aktuelt